Van hozzáférésed? | lépj be
2019. április 19. | Ma Emma napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.

MACI, az elütött komondor bejelentkezik!

18
12
2017

Bő két hete találta egy önkéntesünk Macit a Zsana fele vezető úton. Egyik lábán súlyos sérüléseket szenvedett, 9 darabba tört a bal combcsontja. Kiskőrösön műtötték, a számlát egyenlőre önkéntesünk állta.
Már azt hittük, minden rendben, de nem! Alig kezdett el gyógyulgatni, látszott, valami nincs rendben: étvágytalan, fekszik.Önkéntesünk ismét autóba rakta ezt a hatalmas jószágot és bejött orvoshoz Halasra. Kiderült, hogy babesiás, amit kullancs csípéstől lehet kapni és ez egy súlyos betegség. Megkapta az orvosi ellátást, de naponta kell hordani, mert csak így tudnak segíteni neki.
Tudjuk, hogy közeleg a Karácsony, mindenkinek van hová költeni a pénzét.
Ám, ha mégis szeretné támogatni, akár csak néhány 100 ft-tal, utalással is megteheti, vagy a Széchenyi úton 30 szám alatt a Zs-MAX Pet Állateledel boltban is le ahatja adományaikat. található . Köszönjük előre is!
Számlaszámunk:10101047-15076800-01003005 Budapest Bank

MACI, az elütött komondor bejelentkezik!

Bő két hete találta egy önkéntesünk Macit a Zsana fele vezető úton. Egyik lábán súlyos sérüléseket szenvedett, 9 darabba tört a bal combcsontja. Kiskőrösön műtötték, a számlát egyenlőre önkéntesünk állta. Már azt hittük, minden rendben, de nem! Alig kezdett el gyógyulgatni, látszott, valami nincs rendben: étvágytalan, fekszik.Önkéntesünk ismét autóba rakta ezt a hatalmas jószágot és bejött orvoshoz Halasra. Kiderült, hogy babesiás, amit kullancs csípéstől lehet kapni és ez egy súlyos betegség. Megkapta az orvosi ellátást, de naponta kell hordani, mert csak így tudnak segíteni neki. Tudjuk, hogy közeleg a Karácsony, mindenkinek van hová költeni a pénzét. Ám, ha mégis szeretné támogatni, akár csak néhány 100 ft-tal, utalással is megteheti, vagy a Széchenyi úton 30 szám alatt a Zs-MAX Pet Állateledel boltban is le ahatja adományaikat. található . Köszönjük előre is! Számlaszámunk:10101047-15076800-01003005 Budapest Bank

Hol vagyok? | Hírek