Van hozzáférésed? | lépj be
2020. február 25. | Ma Mátyás napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.

Vannak még önzetlen emberek

14
01
2018

 Néhány napja történt. Egyesületes telefonunkon jelzést kaptunk egy fiatal embertől, Zsubori Zoltántól, hogy talált egy elütött kutyát. Betette az autójába. Mondtam, egyenlőre maradjon az autóban, amíg nem találunk ideiglenes helyet, családot, ahová ideiglenesen el tudnánk helyezni a sérült kutyát. Ekkor Zoltán elvitte a kutyát Dr. Syphakanlaya Phouxai állatorvoshoz. Saját költségén. Vizsgálat után kapott a kutya fájdalomcsillapítót, és ajánlotta, hogy röntgenezni kellene. Chip nem volt benne.
Megbeszéltük, hogy találkozunk Dr. Bozi Tímea rendelőjében este. Míg várakoztunk az orvosnál, eszembe jutott, ahol elütötték, nem mesze lakik egy önkéntesünk, Andrea. Elküldtem a kutya képét, azzal nézze meg, hátha ismerős, esetleg tudja, melyik házból való. Andrea emlékezett, hol látott ilyen kutyát. El is ment, a hölgy Mária nénihez. Valóban nincs meg a kis kutyusa, pedig azt hitte, a házában van. Andrea tájékoztatta, hogy az orvosnál van, ne ijedjen meg. Szaladtak az orvoshoz, ahol a vizsgálatokkal és a röntgennel épp készen voltunk. Nagy-nagy szerencsére nincs törése, erős zúzódás miatt nem tudott a jobb mellső lábára állni. Ott is kapott injekciót. A költségeket Zoltán magára vállalta, ami ez úton is köszönünk.
Mária néni elmondta, hogy 97 éves édesanyja véletlenül kiengedte a 17 (!) éves kutyát.
Nagy örömmel mentek haza Mária néni és Zsömi, örültek, hogy nem lett nagyobb baj.
A kapcsolatot továbbra is tartjuk, Mária nénit és Zsömi kutyát látogatjuk, aki már sokkal jobban van.
Mária néni egyesületünknek adományozott, mondta, biztosan lesz olyan kutyus, aki nem ilyen szerencsésen ússza meg az „utcai kalandját”.
Itt köszönöm meg mindenkinek, aki segítette Zsömi kezelését, haza jutását.

Vannak még önzetlen emberek

Néhány napja történt. Egyesületes telefonunkon jelzést kaptunk egy fiatal embertől, Zsubori Zoltántól, hogy talált egy elütött kutyát. Betette az autójába. Mondtam, egyenlőre maradjon az autóban, amíg nem találunk ideiglenes helyet, családot, ahová ideiglenesen el tudnánk helyezni a sérült kutyát. Ekkor Zoltán elvitte a kutyát Dr. Syphakanlaya Phouxai állatorvoshoz. Saját költségén. Vizsgálat után kapott a kutya fájdalomcsillapítót, és ajánlotta, hogy röntgenezni kellene. Chip nem volt benne. Megbeszéltük, hogy találkozunk Dr. Bozi Tímea rendelőjében este. Míg várakoztunk az orvosnál, eszembe jutott, ahol elütötték, nem mesze lakik egy önkéntesünk, Andrea. Elküldtem a kutya képét, azzal nézze meg, hátha ismerős, esetleg tudja, melyik házból való. Andrea emlékezett, hol látott ilyen kutyát. El is ment, a hölgy Mária nénihez. Valóban nincs meg a kis kutyusa, pedig azt hitte, a házában van. Andrea tájékoztatta, hogy az orvosnál van, ne ijedjen meg. Szaladtak az orvoshoz, ahol a vizsgálatokkal és a röntgennel épp készen voltunk. Nagy-nagy szerencsére nincs törése, erős zúzódás miatt nem tudott a jobb mellső lábára állni. Ott is kapott injekciót. A költségeket Zoltán magára vállalta, ami ez úton is köszönünk. Mária néni elmondta, hogy 97 éves édesanyja véletlenül kiengedte a 17 (!) éves kutyát. Nagy örömmel mentek haza Mária néni és Zsömi, örültek, hogy nem lett nagyobb baj. A kapcsolatot továbbra is tartjuk, Mária nénit és Zsömi kutyát látogatjuk, aki már sokkal jobban van. Mária néni egyesületünknek adományozott, mondta, biztosan lesz olyan kutyus, aki nem ilyen szerencsésen ússza meg az „utcai kalandját”. Itt köszönöm meg mindenkinek, aki segítette Zsömi kezelését, haza jutását.

Hol vagyok? | Hírek