Van hozzáférésed? | lépj be
2019. április 19. | Ma Emma napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.

Maciról...

22
01
2018

 Biztosan sokan emlékeznek Maci kutyára, a balesetet szenvedett komondorra. Gyógyulása a vártnál nehezebben halad. Lázas volt, és ment a hasa ezért az elmúlt héten felkerestük Dr. Bozi Tímeát. A balesetből származó hatalmas seb szépen begyógyult, azonban a tört végeket rögzítő vas vége felett kisebesedett a bőr, sajnos elég nagy területen.
Kapott injekciókat, majd két nap múlva átmentünk Kiskőrösre, ahol a csontműtét végezték. A doktor úr, Bozi Róbert örömmel konstatálta, hogy a combcsont egészben van, a csontosodási folyamat jól beindult! Tehát a csontegyesítő sínt el tudta távolítani, így várhatóan a seb hamarosan meggyógyul. A gallért már nem kell viselnie, így a mozgás és a táplálkozás sokkal könnyebb lesz.
Ez úton szeretné megköszönni Maci kutya a gyógyíttatására gyűjtött pénzt, illetve az egyesület számlájára utalt pénzt. Külön köszönet a Zs-Max PET Állateledel boltnak, hogy felvállalta a gyűjtést, és összegyűjtöttek 23. 100 Ft-ot, valamint 15 Euró-t.

Maciról...

Biztosan sokan emlékeznek Maci kutyára, a balesetet szenvedett komondorra. Gyógyulása a vártnál nehezebben halad. Lázas volt, és ment a hasa ezért az elmúlt héten felkerestük Dr. Bozi Tímeát. A balesetből származó hatalmas seb szépen begyógyult, azonban a tört végeket rögzítő vas vége felett kisebesedett a bőr, sajnos elég nagy területen. Kapott injekciókat, majd két nap múlva átmentünk Kiskőrösre, ahol a csontműtét végezték. A doktor úr, Bozi Róbert örömmel konstatálta, hogy a combcsont egészben van, a csontosodási folyamat jól beindult! Tehát a csontegyesítő sínt el tudta távolítani, így várhatóan a seb hamarosan meggyógyul. A gallért már nem kell viselnie, így a mozgás és a táplálkozás sokkal könnyebb lesz. Ez úton szeretné megköszönni Maci kutya a gyógyíttatására gyűjtött pénzt, illetve az egyesület számlájára utalt pénzt. Külön köszönet a Zs-Max PET Állateledel boltnak, hogy felvállalta a gyűjtést, és összegyűjtöttek 23. 100 Ft-ot, valamint 15 Euró-t.

Hol vagyok? | Hírek