Van hozzáférésed? | lépj be
2020. február 25. | Ma Mátyás napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.

Sajnálatos baleset

13
03
2018

A Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület kapta a hírt: Rekettyén Erzsi néni tanyája leégett. Öt egy vidéki intézménybe helyezték el, azonban ott maradt 9 kutya.
Amikor a tanyagondnokkal kimentünk, nagyon szomorú látvány fogadott: a tetőszerkezet teljesen kiégett. Erzsi néni szerény körülmények között élt, de a körülötte lévő 9 kutya jó állapotban volt. 5 kölyök a tanya körül szaladgált, bár sok ember nem járt arra, mégis szelídek, megfogásuk nem okozott gondot. A kutya mamit némi hívogatás, keresgélés után sikerült autóba rakni.
Köszönjük a Halasi Állatotthonnak, hogy befogadta a kis családot!
A másik 3 kutya megfogása több időt igényel, ők egyenlőre bizalmatlanok. Valószínű több utunk lesz Rekettye pusztára, mire el tudjuk hozni őket a lakatlan tanyából.
Összefogással tudtunk segíteni, köszönjük a tanyagondnok és az Állatotthon segítségét!

Sajnálatos baleset

A Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület kapta a hírt: Rekettyén Erzsi néni tanyája leégett. Öt egy vidéki intézménybe helyezték el, azonban ott maradt 9 kutya. Amikor a tanyagondnokkal kimentünk, nagyon szomorú látvány fogadott: a tetőszerkezet teljesen kiégett. Erzsi néni szerény körülmények között élt, de a körülötte lévő 9 kutya jó állapotban volt. 5 kölyök a tanya körül szaladgált, bár sok ember nem járt arra, mégis szelídek, megfogásuk nem okozott gondot. A kutya mamit némi hívogatás, keresgélés után sikerült autóba rakni. Köszönjük a Halasi Állatotthonnak, hogy befogadta a kis családot! A másik 3 kutya megfogása több időt igényel, ők egyenlőre bizalmatlanok. Valószínű több utunk lesz Rekettye pusztára, mire el tudjuk hozni őket a lakatlan tanyából. Összefogással tudtunk segíteni, köszönjük a tanyagondnok és az Állatotthon segítségét!

Hol vagyok? | Hírek