Van hozzáférésed? | lépj be
2020. május 26. | Ma Fülöp és Evelin napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.

Diána története

26
04
2018

 Diána és testvérei egy roma családnál születtek, külterületen. Testvérei közül sokan meghaltak, egészen kicsi korukban. A család egyszer csak gondolt egyet, és elköltözött. Volt olyan kutya, akit elvittek magukkal, Diánát azonban ott hagyták. Szerencsére egy szomszéd néni megsajnálta, és gyakran tett ki neki élelmet. Befogadni nem tudta, neki is több kutyája van. Diána egyik tanyától a másikig, házról-házra járt, hátha valaki befogadja. De mindenkinek van kutyája, senkinek nem kellett. Telet – múlt az idő, Diána cseperedett, felnőtt kutya hölgy lett belőle. Jött a kutya „szerelem”, a tüzelés, és Diána vemhes lett. Most már végképp nem akadt senki, aki örökbe fogadta volna, hiába kedves, barátságos. A néni, aki etette, tudomást szerzett Egyesületünkről, és üzent nekünk. Elmentünk Diánáért, akit szerencsére még ivartalanítani lehetett, és még aznap este átesett a műtéten. Ideiglenes befogadónk nem volt. Kérésünkre a Halasi Állatotthon befogadta, amit ez úton is nagyon szépen köszönünk!
Diána szépen fölépült a műtétből, élvezte az Állatotthon dolgozóinak szeretetét, gondoskodását, míg nem egyszer látogató érkezett az Állatotthonba. Kutyát szerettek volna örökbe fogadni. Diánát meglátták, megszerették és haza vitték. A videón láthatjuk, milyen boldog az új otthonában Diána.
Diánának szerencséje volt, hosszú utat járt be, míg végül elkerült szerető családjához! Mi örültünk, hogy segítettünk, és nem kellett neki kóbor kutyaként leélnie az életét.

DIÁNA TÖRTÉNETE

Diána és testvérei egy roma családnál születtek, külterületen. Testvérei közül sokan meghaltak, egészen kicsi korukban. A család egyszer csak gondolt egyet, és elköltözött. Volt olyan kutya, akit elvittek magukkal, Diánát azonban ott hagyták. Szerencsére egy szomszéd néni megsajnálta, és gyakran tett ki neki élelmet. Befogadni nem tudta, neki is több kutyája van. Diána egyik tanyától a másikig, házról-házra járt, hátha valaki befogadja. De mindenkinek van kutyája, senkinek nem kellett. Telet – múlt az idő, Diána cseperedett, felnőtt kutya hölgy lett belőle. Jött a kutya „szerelem”, a tüzelés, és Diána vemhes lett. Most már végképp nem akadt senki, aki örökbe fogadta volna, hiába kedves, barátságos. A néni, aki etette, tudomást szerzett Egyesületünkről, és üzent nekünk. Elmentünk Diánáért, akit szerencsére még ivartalanítani lehetett, és még aznap este átesett a műtéten. Ideiglenes befogadónk nem volt. Kérésünkre a Halasi Állatotthon befogadta, amit ez úton is nagyon szépen köszönünk! Diána szépen fölépült a műtétből, élvezte az Állatotthon dolgozóinak szeretetét, gondoskodását, míg nem egyszer látogató érkezett az Állatotthonba. Kutyát szerettek volna örökbe fogadni. Diánát meglátták, megszerették és haza vitték. A videón láthatjuk, milyen boldog az új otthonában Diána. Diánának szerencséje volt, hosszú utat járt be, míg végül elkerült szerető családjához! Mi örültünk, hogy segítettünk, és nem kellett neki kóbor kutyaként leélnie az életét.

Hol vagyok? | Hírek