Van hozzáférésed? | lépj be
2020. február 25. | Ma Mátyás napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.

Remény megmenekült!

09
03
2019

 Remény nevet kapta az a kutyuska, aki a Kiskunhalasi Gyepmesteri Telepen lakott, és várta jószerencséjét. Azonban szerencse mosolya helyett súlyos betegség érkezett. Kihoztuk a „gyepiről”, önkénteseink azonnal indultak vele Dunaföldvárra, az Állatkórházba. Tudtuk, hogy olyan hely kell, ahol melegen tud lenni, és intenzíven foglakoznak vele. Kiderült, rendkívül súlyos bélfertőzése van (nem parvo). Az öt nap alatt minden nap kapott infúziót. Beszéltünk a doktornővel: - Ma már jól van, állapota sokat javult. – mondta, mehetünk érte.
Egy-két napig még melegen kell lennie. Kedves önkéntesünk, Meggyesi Kriszta vállalta a nem éppen „szoba” kutya elszállásolását. Ez úton is köszönjük! Nem csak Krisztának köszönjük a fáradozását, hanem önkénteseinknek, akik hozták - vitték Reményt: Líviának, Rolinak, Jánosnak. És nagyon szépen megköszönnénk azt is, ha állatbarátok anyagilag támogatnák Remény további gyógyulását ( néhány száz forinttal) az is jó lenne. Köszönjük előre is.
számlaszám:
Budapest Bank: 10101047-15076800-01003005
Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület

Remény megmenekült!

Remény nevet kapta az a kutyuska, aki a Kiskunhalasi Gyepmesteri Telepen lakott, és várta jószerencséjét. Azonban szerencse mosolya helyett súlyos betegség érkezett. Kihoztuk a „gyepiről”, önkénteseink azonnal indultak vele Dunaföldvárra, az Állatkórházba. Tudtuk, hogy olyan hely kell, ahol melegen tud lenni, és intenzíven foglakoznak vele. Kiderült, rendkívül súlyos bélfertőzése van (nem parvo). Az öt nap alatt minden nap kapott infúziót. Beszéltünk a doktornővel: - Ma már jól van, állapota sokat javult. – mondta, mehetünk érte. Egy-két napig még melegen kell lennie. Kedves önkéntesünk, Meggyesi Kriszta vállalta a nem éppen „szoba” kutya elszállásolását. Ez úton is köszönjük! Nem csak Krisztának köszönjük a fáradozását, hanem önkénteseinknek, akik hozták - vitték Reményt: Líviának, Rolinak, Jánosnak. És nagyon szépen megköszönnénk azt is, ha állatbarátok anyagilag támogatnák Remény további gyógyulását ( néhány száz forinttal) az is jó lenne. Köszönjük előre is. számlaszám: Budapest Bank: 10101047-15076800-01003005 Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület

Hol vagyok? | Hírek